Homepage Onze afdelingen Bedrijfsvoering

De onmisbare kracht van de organisatie

Om ervoor te zorgen dat wij als gemeente optimaal voor onze inwoners zorgen is een afdeling bedrijfsvoering noodzakelijk. Met innovatieve oplossingen en een absolute vastberadenheid zorgen ruim 60 collega’s achter de schermen voor alle factoren die nodig zijn om als gemeente optimaal te functioneren. Ze staan klaar om het college, de gemeenteraad en de interne organisatie te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen en kernprocessen. Kom jij met ons delen hoe jij denkt dat we nóg beter kunnen functioneren als organisatie? Hopelijk tot binnenkort!

Leer onze afdeling kennen

En ontdek welk team het beste bij jou past

Van Financiën en HRM tot aan ICT, Communicatie en de digitale informatievoorziening. De teams financiën, informatie en staf werken allemaal samen om te zorgen dat andere afdelingen efficiënt functioneren. Daarin blijven we onszelf opnieuw uitvinden door naar oplossingen te zoeken die onze processen versoepelen. Dat zorgt dan weer voor een nóg leukere werksfeer. Bedrijfsvoering is de stille kracht die weet welke operationele en strategische uitdagingen we voor ons hebben en zet daar vol haar tanden in.
Lisanne Steltman
Stel ons je vragen Dan kunnen we samen kijken naar de volgende stap
Solliciteer direct op een van de bovenstaande functies of neem contact op met het gemeentehuis om je vragen te stellen. Spreken we je snel?