Waar politiek, vooruitgang en zorg voor inwoners samenkomt

Onze afdeling bestuur zet lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen om in concrete plannen. Van strategische adviezen tot aan het uitrollen van uiteenlopende projecten. Bevlogen ondersteunen en faciliteren we het college en de gemeenteraad. Bij gemeente Koggenland werk je nauw samen met wethouders, heb je grote invloed en ga je in vertrouwen het gesprek aan met raadsleden. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin jouw bijdrage onvoorwaardelijk wordt gezien?

Maak kennis met onze teams

En ontdek waar jouw talenten van pas komen

Onze afdeling is verdeeld in verschillende teams: Beleid, Projectmanagement, Bestuurs-ondersteuning, Bestuurs-advies, Vastgoed en het Woningbedrijf. Met 35 collega’s zijn we de spin in het web van de maatschappij met oog voor wet- en regelgeving. Ook staan we naast de wethouders en de gemeente als geheel. Sta jij stevig in je schoenen en ben je in staat om politieke dynamiek het hoofd te bieden? Dan gaan we graag met je in gesprek. Laten we onderzoeken waar je kracht ligt en hoe jij die het beste in kunt zetten!

Vacatures binnen de afdeling bestuur

Bekijk hieronder welke vacatures momenteel openstaan binnen onze afdeling bestuur. Snap jij politiek, laat jij jezelf niet beïnvloeden en vind je het leuk om écht goed te zijn in je werk? Solliciteer direct of neem contact met ons op.
Nadine Koning
Heb je andere vragen? Bel ons dan snel voor het antwoord
Iedere functie is verschillend en als je met mensen werkt krijg je te maken met maatwerk. We begrijpen het heel goed als dat vragen oplevert. Stuur ons een bericht, neem contact op of neem contact op met Nadine Koning, HR adviseur!