Homepage Over Koggenland

Werken voor Koggenland

Dichtbij voor onze Koggenlanders

Dichtbij. Dat is waar een gemeente moet zijn. Bij Koggenland doen we er alles aan om naast onze inwoners en ondernemers te staan. Dat doen we met de hele gemeente. Van beleidsmedewerkers tot boa's. Van de buitendienst tot gezinscoaches. En alles ertussenin. Met deskundigheid en de juiste kennis gaan we de uitdagingen aan van de dag en de toekomst.

Ambitie

Uitdagingen vanuit de samenleving. Vanuit de inwoners. Vanuit de politiek. Vanuit de omgeving. In dat speelveld zitten we. We zijn klein van stuk, maar denken groot in ambities. Met deskundigheid, doortastendheid en professionaliteit. Dicht bij onszelf. En dicht bij de inwoners. Want voor hen zijn we er. Voor hen moeten we benaderbaar zijn. Voor hen gaan we complexe uitdagingen aan. We zoeken mensen die dát snappen. Die ons nog dichterbij kunnen brengen.

Verhalen van onze Koggenlanders

Want zonder hen, geen Koggenland.

Lees alles over de projecten die ze doen en de ervaringen waarvan ze leren.

Word onderdeel van onze trots

We zijn trots op onze regio en nuchter in onze communicatie. Misschien ook een tikkeltje bescheiden. Bij Koggenland ervaar je persoonlijke aandacht, autonomie en zorgzaamheid. Je kunt hier groeien en wordt gezien en gewaardeerd. De effecten van jouw werk zijn lokaal tastbaar. Of je nu in het groen werkt, of beleid maakt. Jouw werk maakt het leven in Koggenland optimaal.
Lisanne Steltman
Kom het zelf ervaren! Telefonisch, via de mail of aan de balie
Wil je een voorproefje in hoe we contact leggen vanuit de gemeente Koggenland? Stuur ons een mail, wandel even binnen of bel Lisanne Steltman, HR adviseur. Hopelijk heb jij daarna een goed gevoel bij ons. Spreken we je snel?